Huur nu de SEAT Arona!

De SEAT Arona is robuust, sportief en perfect voor avontuurlijke (weekend)trips. Deze SUV ‘made in Barcelona’ met compacte afmetingen en een moderne uitstraling is nu ook voordelig te huren!

Waarom een SUV?

 

De stoere SUV wint steeds meer terrein onder Nederlandse automobilisten. Sport Utility Vehicles brengen je comfortabel naar elke bestemming - of dat nou de stad is of een ruiger landschap. Elke SEAT SUV is lekker ruim, krachtig van karakter en heeft een hoge instap en zit. Hierdoor combineren deze alleskunners het comfortabele van een gezinsauto en het robuuste van een terreinwagen. Waar je ze ook voor gebruikt, een SEAT SUV is altijd een goede keuze.

De SEAT Arona nu ook te huur!

De Arona SUV ‘made in Barcelona’ is met zijn compacte afmetingen, moderne uitstraling en hoogwaardige techniek helemaal op zijn plaats in de stad. Dankzij handige features als Adaptive cruise control, Park assist en Blind spot detection rijd je ook op hectische momenten relaxed.

  • Lengte: 4138 mm
  • Leeggewicht: 1065 kilo
  • Bagageruimte: 400 liter
  • Acceleratie van 0-100: 11.4 seconde

 

U huurt nu al een SEAT Arona vanaf € 675,- per maand.

Direct reserveren? Klik hier!

Uw partner in flexibele mobiliteit!

TB Autoverhuur is de aanbieder van flexibele mobiliteit in de Regio West Brabant. TB Autoverhuur verhuurt personenauto’s en kleine bedrijfswagens van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Zoekt u klein en zuinig of juist luxe en representatief? TB Autoverhuur heeft alles in huis!

Van een Volkswagen Up! tot een ŠKODA Kodiaq. Al onze auto’s zijn maximaal twee jaar oud, uitstekend onderhouden en zeer compleet.

TB Autoverhuur verhuurt daarmee alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Met vestigingen in Breda en Oosterhout kan TB Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.