T-Roc aanbieding

De nieuwe T-Roc nu extra voordelig.

Een compacte SUV met al het goede van onze meest succesvolle Volkswagens aller tijden: dat is de T-Roc. En hij is nu tijdelijk extra goedkoop te huren!

Dit is de T-Roc.

Een compacte SUV met al het goede van onze meest succesvolle Volkswagens aller tijden: dat is de T-Roc. De T-Roc deelt veel techniek met de Golf en dat zie je onder meer terug in de C-Stijl, die de auto z’n robuuste look geeft. De SUV is ook uitgerust met luxe features als Front Assist, Active Info Display en automatische airco (Climatronic).

Compact, sportief en robuust. Met hoge zit, waardoor je altijd het overzicht kunt bewaren. Wel zo veilig! 

 

Hij is nu al te huren voor slechts € 750*,- per maand. 

 

Direct uw T-Roc reserveren? Klik hier. 

 

 

* De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Uw partner in flexibele mobiliteit!

TB Autoverhuur is de aanbieder van flexibele mobiliteit in de Regio West Brabant. TB Autoverhuur verhuurt personenauto’s en kleine bedrijfswagens van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Zoekt u klein en zuinig of juist luxe en representatief? TB Autoverhuur heeft alles in huis!

Van een Volkswagen Up! tot een ŠKODA Kodiaq. Al onze auto’s zijn maximaal twee jaar oud, uitstekend onderhouden en zeer compleet.

TB Autoverhuur verhuurt daarmee alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Met vestigingen in Breda en Oosterhout kan TB Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.