Wij zijn verhuisd!

TB Autoverhuur is verhuisd binnen de showroom! Voor heen vond je onze balie vlak bij de hoofdingang, nu zijn wij te vinden in de showroom van Volkswagen en zijn bereikbaar via de zijingang. 

TB Autoverhuur is nu te vinden in de showroom van Volkswagen.

 

Sinds korte tijd zijn wij verhuisd naar een nieuwe, mooie plek midden in de showroom van Volkswagen aan de Konijnenberg 3. Hier vindt u onze balie waar u uw auto's kunt ophalen en weer kunt terugbrengen. Ons nieuwe, enthousiaste team van medewerkers staat maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 18.00 uur voor u klaar!

Wilt u een afspraak maken? Bel 076-8000000 of kom langs in onze showroom. 

Uw partner in flexibele mobiliteit!

TB Autoverhuur is de aanbieder van flexibele mobiliteit in de Regio West Brabant. TB Autoverhuur verhuurt personenauto’s en kleine bedrijfswagens van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Zoekt u klein en zuinig of juist luxe en representatief? TB Autoverhuur heeft alles in huis!

Van een Volkswagen Up! tot een ŠKODA Kodiaq. Al onze auto’s zijn maximaal twee jaar oud, uitstekend onderhouden en zeer compleet.

TB Autoverhuur verhuurt daarmee alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Met vestigingen in Breda en Oosterhout kan TB Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.