TB Autoverhuur

Veelgestelde vragen

Vragen voor ik een auto huur

 • Zijn jullie in het weekend ook geopend?

  Nee, in het weekend is TB Autoverhuur gesloten. Onze vestiging is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 18:00 uur.
  Let op! Op feestdagen gelden aangepaste tijden. Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.

 • Moet ik een geldig Nederlands Rijbewijs hebben als ik een auto wil huren?

  Ja, je dient in het bezit te zijn van een in Nederland geldig rijbewijs.

 • Aan wie verhuren jullie?

  TB Autoverhuur verhuurt zakelijk/ (tijdelijk) particulier.

 • Kan ik ook een halve dag een auto huren?

  Nee, het is helaas niet mogelijk om tegen een gereduceerd tarief voor een halve dag een auto te huren. Je huurt de auto voor minimaal 24 uur. Als je de auto eerder terugbrengt, krijg je dus geen geld terug.

 • Kan ik een auto huren als ik nog geen 21 jaar ben?

  Ja, dat is mogelijk.

 • Mogen ook anderen dan ikzelf in de huurauto rijden?

  Iedereen met een geldig rijbewijs mag een huurauto besturen. Houdt er echter rekening mee dat te allen tijde de auto onder verantwoordelijkheid van de huurder is gehuurd. Voor overtredingen e.d. blijft de huurder aansprakelijk.

 • Wat gebeurt er als ik de auto te laat terugbreng?

  Als je de huurauto te laat terug brengt dan word de verhuurperiode verlengd en moet je ook voor deze dag(en) huur betalen.

 • Hoe zit het met de brandstof tijdens de huurperiode?

  De verbruikte brandstof betaal je zelf. Je krijgt de auto met een volle tank mee en het is de bedoeling dat je de auto ook weer met een volle tank inlevert. Gebeurt dit niet, dan zal TB Autoverhuur de kosten van de brandstof achteraf in rekening brengen.
  Let erop dat wij ook €15,00 tankkosten in rekening brengen bovenop de kosten van de brandstof. Het is dus altijd handiger om zelf even de auto weer af te tanken.

 • Mag mijn huisdier in de auto?

  Het is niet toegestaan dieren in de huurauto mee te nemen. Indien dit wel gebeurt, brengt TB Autoverhuur €250,00 schoonmaakkosten in rekening.

 • Mag ik roken in de auto?

  Het is niet toegestaan om te roken in de huurauto. Indien dit wel gebeurt brengt TB Autoverhuur €250,00 schoonmaakkosten in rekening.

 • Het exacte aantal kilometers dat ik ga rijden is nog onbekend. Moet ik dit vooraf aangeven?

  Je hoeft niet van te voren aan te geven hoeveel je gaat rijden. De extra kilometers die je eventueel gaat rijden worden achteraf met je verrekenend.

 • Welke huurvoorwaarden hanteert TB Autoverhuur?

  TB Autoverhuur hanteert de Algemene voorwaarden TB Autoverhuur B.V.

 • Mag TB Autoverhuur of een verhuurpartner een kopie van mijn rijbewijs/ID-bewijs maken?

  Ja, de Autoriteit Persoonsgegevens heeft een uitzondering gemaakt voor enkele branches waaronder BOVAG-verhuurbedrijven. Om diefstal en verduistering te bestrijden, mogen die bedrijven een kopie maken van een identiteitsdocument van hun klant.

 • Ik ben op zoek naar een huurauto in een specifieke kleur uitvoering, kan ik een reservering plaatsen voor een auto in een bepaalde kleur?

  Je kunt te allen tijde je voorkeur uitspreken voor een bepaalde kleur, maar TB Autoverhuur kan hierin niets garanderen.

 • Mag ik met de huurauto naar het buitenland?

  Wanneer je met de auto naar het buitenland wilt gaan, dien je dit ten alle tijden te overleggen met TB Autoverhuur.

Vragen tijdens verhuur

 • Is er een eigen risico van toepassing indien ik schade rijd?

  Ja, het standaard eigen risico per schade is €500,00. Afkoop op eigen risico is niet mogelijk. Een eigen risico is alleen van toepassing als een volledig ingevuld schadeformulier ingevuld is. Bij het niet aanleveren van het schadeformulier is een doorbelasting van de volledige schade mogelijk.

 • Ik heb schade gereden. Wat moet ik nu doen?

  Ten eerste: Probeer bij een ongeluk rustig te blijven. Zorg dat je het ongeval op een veilige plek kunt afronden, d.w.z. het schadeformulier invullen en onderteken met een eventuele tegenpartij. 

  Heb je schade met jouw huurauto en kun je wel doorrijden? Meld dit dan binnen 48 uur bij TB Autoverhuur. Daarnaast dien je het schadeformulier compleet ( voor- en achterkant) in te vullen en ondertekenen en naar TB Autoverhuur op te sturen.

  Heb je schade met jouw huurauto en kun je niet doorrijden? Bel dan direct het alarmnummer 088-980040. Daarnaast dien je het schadeformulier compleet ( voor- en achterkant) in te vullen en te ondertekenen en naar TB Autoverhuur op te sturen.

 • Wat moet ik doen als ik met pech kom stil te staan?

  Heb je pech met jouw huurauto, dan dien je het mobiliteitsnummer te bellen wat vermeld staat in de berijdersmap. De berijdersmap kun je vinden in het dashboardkastje.

 • Wat moet ik doen als de huurauto is gestolen?

  Wanneer een huurauto is gestolen moet de berijder zo snel mogelijk (binnen 24 uur) contact opnemen met ons. Tevens dient de autosleutel ingeleverd te worden.

  In overleg wordt er besloten wie er aangifte gaat doen.
  Als je aangifte doet bij de politie, ontvangen wij graag een kopie van de aangifte.

 • Ik heb een bekeuring gereden, wat nu?

  Een bekeuring kan altijd gebeuren. De bekeuring belasten wij altijd door op de berijder.

 • Mijn huurauto geeft aan dat deze onderhoud nodig heeft, hoe moet ik handelen?

  Hiervoor kan je contact opnemen met TB Autoverhuur opnemen, voor verdere informatie.

 • Kan ik mijn huurperiode verlengen?

  Hiervoor kun je contact opnemen met TB Autoverhuur. Voor verdere informatie.

 • Moet ik borg betalen?

  Ja, bij aanvang van de huurperiode is een borgsom vereist. Deze borgsom is €500,00 per huurauto.

 • Hoe moet ik de borg betalen?

  Het betalen van de borgsom is mogelijk met pinpas en/of creditcard. In overleg is het mogelijk om de borgsom contant te betalen.

Na de huur periode

 • Kan ik de auto bij een andere Euromobil-vestiging inleveren dan waar ik deze gehuurd heb?

  Nee, dit is in principe niet mogelijk. Tenzij je hier vóór aanvang van de huur afspraken over hebt gemaakt.

 • Moet ik de auto aftanken voordat ik deze terug breng?

  Je krijgt de auto volgetankt mee. Het heeft de voorkeur dat je de auto ook weer volgetankt retour brengt. Hiermee voorkom je doorberekening van eventuele aftankkosten.
  Let erop dat TB Autoverhuur ook €15,00 tankkosten in rekening brengt bovenop de kosten van de brandstof. Het is dus altijd handiger om zelf even de auto weer af te tanken.

Jouw partner in flexibele mobiliteit!

TB Autoverhuur is de aanbieder van flexibele mobiliteit in de Regio West Brabant. TB Autoverhuur verhuurt personenauto’s en kleine bedrijfswagens van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Zoek je klein en zuinig of juist luxe en representatief? TB Autoverhuur heeft alles in huis!

Van een Volkswagen Up! tot een Audi A6. Al onze auto’s zijn maximaal twee jaar oud, uitstekend onderhouden en zeer compleet.

TB Autoverhuur verhuurt daarmee alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon