TB Autoverhuur

Veelgestelde vragen

Over TB Autoverhuur

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur ons een mail of bel ons 076-8000000

 • Wat moet ik doen als ik 'pech onderweg' heb?

  Daarom hebben wij een pechservice op al onze voertuigen. Bij pech kan de huurder zich wenden tijdens kantoor uren tot TB Autoverhuur of tot de Euromobil Alarmcentrale. Deze is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar of meld u zich bij de dichtstbijzijnde Volkswagen-, SEAT-, ŠKODA- of Audi dealer. Reparaties mogen alleen in overleg met de verhuurder worden uitgevoerd.

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht je onverhoopt brokken maken, dan wil je graag weten wat te doen.

 • Ben ik verplicht een schadeformulier in te vullen? 

  Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met TB Autoverhuur en buitenkantoor kunt u zich wenden tot de Euromobil Alarmcentrale deze is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar.

  Daarnaast dient u het schadeformulier zo volledig mogelijk in te vullen (ook achterzijde) en te ondertekenen. Een exemplaar van het schadeformulier treft u in het voertuig aan. Het is ook mogelijk een exemplaar te downloaden via onderstaande link. Het volledig ingevulde schadeformulier ontvangen wij graag spoedig via onderstaand adres. Is het niet mogelijk om verder te rijden? Geef dit dan aan als u met ons contact op neemt. Wij zoeken dan naar een passende oplossing.

  Schadeformulier opsturen naar: TB Autoverhuur
                                                 Konijnenberg 3
                                                 4825 BC Breda

Uw partner in flexibele mobiliteit!

TB Autoverhuur is de aanbieder van flexibele mobiliteit in de Regio West Brabant. TB Autoverhuur verhuurt personenauto’s en kleine bedrijfswagens van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Zoekt u klein en zuinig of juist luxe en representatief? TB Autoverhuur heeft alles in huis!

Van een Volkswagen Up! tot een ŠKODA Kodiaq. Al onze auto’s zijn maximaal twee jaar oud, uitstekend onderhouden en zeer compleet.

TB Autoverhuur verhuurt daarmee alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Met vestigingen in Breda en Oosterhout kan TB Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.