Onze vestigingen

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn in de gehele regio West-Brabant, hebben wij vestigingen in Breda en Oosterhout. Heeft u vragen over tarieven, beschikbaarheid van personenauto's of bedrijfswagens? Onze verhuuradviseurs helpen u graag op weg!

TB Autoverhuur
Konijnenberg 3
4825 BC Breda
T: 076-8000000
E: tb-autoverhuur@tb.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00

 

TB Autoverhuur
Wisselaar 3
4907 LR Oosterhout
T: 076-8000000
E: tb-autoverhuur@tb.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 08:00 tot 18:00

 

Uw partner in flexibele mobiliteit!

TB Autoverhuur is de aanbieder van flexibele mobiliteit in de Regio West Brabant. TB Autoverhuur verhuurt personenauto’s en kleine bedrijfswagens van de merken Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Zoekt u klein en zuinig of juist luxe en representatief? TB Autoverhuur heeft alles in huis!

Van een Volkswagen Up! tot een ŠKODA Kodiaq. Al onze auto’s zijn maximaal twee jaar oud, uitstekend onderhouden en zeer compleet.

TB Autoverhuur verhuurt daarmee alleen kwalitatief hoogwaardige en jonge huurauto's en is aangesloten bij Euromobil Nederland, de overkoepelende verhuurorganisatie van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA.

Met vestigingen in Breda en Oosterhout kan TB Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.